ZÁNĚT KŮŽE V MÍSTĚ KOŽNÍCH ZÁHYBŮ (DERMATITITIDA KOŽNÍCH ZÁHYBŮ, INTERTRIGO, SKIN FOLD DERMATITIS)

Jedno z nejčastějších míst, kde se může objevit tento problém je oblast pysku, zejména u disponovaných plemen. Je to velice nepříjemné jak pro pejska, tak i pro majitele. Postižená místa jsou zarudlá, bolestivá a dochází k vypadávání srsti. Pro pejska je to svědivý a bolestivý proces, majitel často pozoruje vedle nepohody zvířete i nepříjemný zápach z postižené oblasti.

Přípravek EcoSpot  je vyzkoušený, fungující, lehce aplikovatelný, bezpečný, účinný a zcela přírodní. Přípravek EcoSpot můžete použít u většiny typů kožních problémů – bakteriální a parazitární infekce, kvasinky, mykózy, alergie. Nepříjemné a bolestivé příznaky kožních problémů ustupují velmi rychle, pokud se aplikuje dle přiloženého návodu! Efektivně léčí poškozenou kůži a urychluje zarůstání srstí (při zánětlivých a alergických ztrátách srsti).

Ošetření provádějte v následujících 3. krocích:

1) místo a okolí vysušit

2) aplikovat přípravek EcoSpot

3) přípravek tzv. „zapracovat „do kůže

opakovat 3-4 denně minimálně po dobu 10-15 dnů

U chronických, dlouhodobých zánětů pysku dochází k zlepšení stavu během 10ti dnů. Zlepšením stavu se předpokládá ztráta svědivosti, začervenání a zápachu. Konzervativní léčba chronického zánětu pysku je dlouhodobým procesem a ne u všech případů vede k odstranění tohoto problému. U takových případů je jedinou možností chirurgická korekce.