MÁTE PROBLÉMY S UŠIMA U PSŮ?

Jako např: zčervenání a otok v oblasti ušních boltců, svědí ho uši, třepe častěji hlavou, objevil se zápach a výtok z uší, reaguje bolestivě v oblasti uší?

EcoEars  je unikátní přípravek složený z přírodních a ekologických surovin. Byl speciálně vyvinut na PREVENCI a LÉČBU problémů s ušima u psů.  Ošetření přípravkem EcoEars je velmi jednoduché a zabere Vám zhruba jen 4 minuty denně.

Unikátní složení přípravku EcoEars obsahuje široké spektrum antimikrobiálních a dezinfekčních přípravků na přírodní bázi. Použití u většiny typů ušních problémů psů – bakteriální a parazitární infekce, kvasinky, mykózy a projevy kožní alergie. Laboratorně byla prokázána účinnost proti: Mallassezia pachydermatis, Staphylococcus pseudointermedius, Bacillus cereus, Pseudomonas aeruginosa.

EcoEars je určen pouze pro vnější použití, pro výplachy zevního zvukovodu u psů.

Jak správně aplikovat přípravek EcoEars do ucha Vašeho psa?

1) ucho ničím před aplikací EcoEars nečistíme!

2) přípravkem EcoEars naplníme celý zvukovod tak, abychom viděli hladinku (tzv.   „jezírko“)…

3) následně ucho masírujeme cca 1,5 minuty – při masáži musíme slyšet charakteristické „čvachtání“

4) po masáži pejska pustíme a on přebytečnou tekutinu vytřepe z ucha

Má-li pes zánět zevního zvukovodu – aplikujeme 2x denně po dobu 10-15ti dnů léčbu v tomto období nepřerušujeme. U chronických procesů se může doba léčby prodloužit. Pokud provádíme pouze preventivní výplach – frekvenci výplachu volíme individuálně dle potřeby.

Názorná ukázka výplachu ucha přípravkem EcoEars